Vi fyller på i chokladgallerian med fler ekologiska produkter! ChocoLate Orgánico är en prisbelönt ekologisk choklad från Madrid, Spanien.

Bakom företaget står en grupp akademiker med bakgrund i industriell design, kommunikation och CHOKLAD. Deras mission är att få fram choklad av hög kvalitet med nya spännande smaker HELT från naturliga råvaror utan tillsatser och sedan paketera dem i snygga, modernt designade förpackningar.

Samtliga av ChocoLate Orgánicos produkter är ekologiskt certifierade och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Chokladen är därtill fri från tillsatt animaliskt och vegetabiliskt fett.

Vi har flera spännande smaker att välja bland! Vad sägs om mörk choklad smaksatt med olivolja?! Eller en mjölkchoklad med vanilj? Eller mör choklad kaffe? Eller en fin vit choklad? Botanisera i shopen. Kakorna är på 70 gram och kostar 55 kronor/styck.