Familje Gispert levererar hantverksmässiga produkter sedan 1851. De rostar sina mandlar i en 95 år gammal ugn i Barcelona och de tillverkar alla sina produkter med största varsamhet.

1999 fick Gispert mottaga “Coq d´Or” – ett pris som delas ut till tillverkare av de bästa handgjorda produkterna i Europa.

Chokladgallerian har valt att börja med två artiklar:

De helt ljuvliga torkade jordgubbarna (inte alls som de frystorkade man kan hitta i vissa flingsorter och müslis). Mjuka, sega och himmelskt goda. Jordgubbar – bara jordgubbar. Kan ett lördagsgodis vara mer naturligt? Priset för 100 gram är 45 kronor.

Den underbara nougatbaren med mandel, nötter, honung och jordgubbar. Helt oemotståndlig. Den väger 40 gram och det är en riktig lyxhistoria det här. Priset kan kännas lite högt men den är faktiskt värd sina 35 kronor. När man verkligen vill unna sig eller någon annan en lyxig stund.

Välkomna in i butiken!